Ας διαμορφώσουμε μαζί την απόψη μας!

Περιμένω τα δικά σας σχόλια, κρίσεις και επικρίσεις. Θα δημοσιεύοναι τα πάντα, χωρίς λογοκρισία. Λόγω τιμής... Επικοινωνείστε στο thessaliaover@gmail.com.

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Βγάζω το καπέλο στη Χρυσοβελώνη- Ζώη πάρε μαθήματα!




Μάρινα Χρυσοβελώνη. Υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας. Μαγκάκι με τα όλα της! Κάνει «τζάμπα μάγκες» πολλούς «άντρες».

Πόσα κότσια θέλει για να κατέβεις υποψήφια απέναντι από τον Αγοραστό. Όσα και για τους υπόλοιπους υποψηφίους θα μου πείτε. Όχι, θα σας πω.

Η Μαρίνα, άνθρωπος απόλυτα αντικειμενικός στην κρίση του, μα πάνω απ όλα λογική, δέχεται και αποδέχεται πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι ο Αγοραστός. Κάποιοι άλλοι δεν το βλέπουν, γεγονός πολύ πιο επικίνδυνο, από αυτούς που το παίζουν ότι δεν το βλέπουν.

Η Μαρίνα, ακόμα και όταν ρωτήθηκε γιατί να ψηφίσουν αυτή και όχι τον Αγοραστό, απάντησε, μιλώντας μάλιστα, όσο θετικά την έπαιρνε, για τον έργο του Περιφερειαρχη, λέγοντας πως η ίδια θα δώσει περισσότερη σημασία την κοινωνική πολιτική.

Κανένας μηδενισμός, καμία «αντιπολίτευση» για ψηφοθηρικούς λόγους. Μέσα στην πραγματικότητα, που οι άλλοι και καλα «δεν βλέπουν».

Μα αντικειμενικά, ποιος να μιλήσει για τον Αγοραστό; Και τι δεν έκανε…  

Δεν θα του πούμε μπράβο φυσικά, έκανε όσα ήταν υποχρεωμένος να κάνει.

Ο Λαρισαίος Χρήστος Ζωής, αντίπαλος του Αγοραστού στις έδρες της ΝΔ στην Λάρισα, πρόσφατα σε συνέντευξη του στο ΖΕΥΣ, μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό.

«Δεν υπάρχει όραμα, δεν υπάρχει σχέδιο. Η Θεσσαλία βουλιάζει» και άλλα διάφορα.
Χρήστο… παίζει να είσαι και ο μόνος. Πάρε μαθήματα πολιτικής αξιοπρεπείας από τη Μαρίνα. Και αυτή αντίπαλος  του Αγοραστού είναι, αλλά απευθύνεται με σεβασμό στην κρίση των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου